Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Η 5η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει από 29 Μαϊου έως και 1 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Φέτος, η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο και όχι μόνο...

Το Σάββατο 31 Μαϊου, σας προσκαλούμε σε μια παρουσίαση - συζήτηση του προγράμματος των Λεσχών Ανάγνωσης στα Σχολεία. Η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα Καραγάτση (περίπτερο 15) στις 15:30 με 16:30.

Ομιλητές θα είναι ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Πέτρος Δελλαπόρτας και η εκπαιδευτικός Κατερίνα Καλφοπούλου.

Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο της ομάδας ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ, το οποίο θα βρίσκεται στο Περίπερο 13 της έκθεσης, στο σταντ 22.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 ενώ το Σάββατο 31 Μαϊου η λειτουργία της θα παραταθεί έως τις 22:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια της έκθεσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.thessalonikibookfair.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου